0
0
0
s2smodern

Vandaag wederom goromo door de vele aanvragen voor goromo heb ik weer een mooie selectie kunnen maken van AI-goromo . Na deze selectie door naar een kweker voor een zoekopdracht waar ik al de hele weer naar op zoek ben . In mij kwekers boekje en in mijn geheugen stond een kweker die dit moest hebben en het is gelukt. Mijn klant is super blij er mee. Verder over dit bezoek binnen kort op  onze vlog meer.

Daarna door voor Tosai selectie dit is nieuw voor ons nee grapje maar dit doen we niet vaak maar er is toch veel vraag in dus kunnen we nu ook leveren. Dit loopt snel dus weer er snel bij op FB want op is op.

Een uitgebreide vlog van de dag komt snel online. 

0
0
0
s2smodern

Vandaag was een echte sneeuw dag verschrikkelijk wat een hoeveelheid sneeuw niet normaal. Maar goed dat mag de zoektocht niet in de weg staan. Ik had een afspraak bij Isa Maruyo om de vissen van gisteren verder te selecteren en nog een aantal nieuwe bij selecteren. Er zijn wat goshiki die ik hier nog had zitten en wat andere vissen deze hebben we vandaag op de foto gezet. verder een top Goromo kunnen aankopen voor deelname aan de koishow.

Hierna door naar onze tweede afspraak hier ging het erg goed veel heel veel vissen kunnen selecteren door het slechte weer en de grote hoeveelheid tijd die foto's en filmpjes maken opslokt vliegt de tijd. In de middag eerst prachtig zonnig weer op weg naar Hosokai hier hebben we diverse dozen tosai geselecteerd hier later meer over. Op de terug weg voor de verandering sneeuw en sneeuw. Nog wat zoekopdrachten gevonden en afspraken gemaakt voor een paar andere opdrachten.

De foto's en filmpjes zullen in de loop van de dag weer online komen.  

0
0
0
s2smodern

Vandaag ruim 170 km rijden maar dan heb je ook wat.  Heb weer een mooie collectie Sanke kunnen vinden en heb weer wat zoekopdrachten kunnen vervullen dus het gaat mooi zo.  Later de middag een zeer geslaagde middag gehad bij een van mijn goede Goromo specialisten Suzuki na een aantal uren hier te hebben doorgebracht en wat andere vishuizen van hem te hebben gezien waar ik later deze week terug kom door naar Hirasawa-marusei him zelf in het vis huis waar we meestal slagen. Weer een heel goed gesprek gehad over voeren van koi en over wat soorten. Daarna kijken naar vissen voor zoekopdrachten wat XXLL vissen. 

Het meeste van de dag hebben we in diverse blogs opgenomen en deze zullen de komende dagen op mijn Youtube kanaal gezet worden. 

0
0
0
s2smodern

Zo de eerste dag zit er op zoals gewoonlijk gaan we direct van start met vissen bekijken voor zoekopdrachten en afspraken maken voor de komende dagen.

Als eerst zoals altijd naar Marusei koifram het koi huis wat tot afgelopen najaar hun nieuwste was. Hierna door naar Miyaishi het is direct raak een aantal zoekopdrachten kunnen vinden een aantal goede zeer mooie tancho-showa's en tancho-sanke's waarvan het sumi nog mooi onderliggend is dit zal op ons water in Nederland zich snel door ontwikkelen. Verder heb ik hier een top HQ sanke kunnen aankopen wel manlijk maar een pracht vis. En een paar zeer HQ showa's . Omdat we afgelopen keer hier een aantal metallic shiro en showa's hebben aangekocht en hier veel vraag in hadden heb ik ook hier een paar prachtige vissen van aangeschaft. Verder hebben we heerlijk met de heren van Miyaishi kunnen praten over deze vissen hier hebben we een blog van gemaakt deze komt snel online. Hierna door naar Maruhiro eerst even koffie drinken en bij praten. Hij had een paar vissen voor me drie stuks die ik zeker niet mocht missen want deze had hij voor me apart gehouden. Deze vissen heb ik misschien een liefhebber voor maar ze komen mee naar Enschede ik hou de spanning er nog even in maar wederom unieke koi wat je van me gewend bent inmiddels. 

De eerste vissen komen op de site te staan vandaag dus hou onze website goed in de gaten. Het filmpje zal later geplaatst worden ivm met laden en internet snelheid.

Pagina 1 van 2

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

test

T. 053 - 435 79 70
©2017 Jeroen's Koi Specialist