Blog Japan 2

0
0
0
s2smodern

Zo de eerste dag zit er op zoals gewoonlijk gaan we direct van start met vissen bekijken voor zoekopdrachten en afspraken maken voor de komende dagen.

Als eerst zoals altijd naar Marusei koifram het koi huis wat tot afgelopen najaar hun nieuwste was. Hierna door naar Miyaishi het is direct raak een aantal zoekopdrachten kunnen vinden een aantal goede zeer mooie tancho-showa's en tancho-sanke's waarvan het sumi nog mooi onderliggend is dit zal op ons water in Nederland zich snel door ontwikkelen. Verder heb ik hier een top HQ sanke kunnen aankopen wel manlijk maar een pracht vis. En een paar zeer HQ showa's . Omdat we afgelopen keer hier een aantal metallic shiro en showa's hebben aangekocht en hier veel vraag in hadden heb ik ook hier een paar prachtige vissen van aangeschaft. Verder hebben we heerlijk met de heren van Miyaishi kunnen praten over deze vissen hier hebben we een blog van gemaakt deze komt snel online. Hierna door naar Maruhiro eerst even koffie drinken en bij praten. Hij had een paar vissen voor me drie stuks die ik zeker niet mocht missen want deze had hij voor me apart gehouden. Deze vissen heb ik misschien een liefhebber voor maar ze komen mee naar Enschede ik hou de spanning er nog even in maar wederom unieke koi wat je van me gewend bent inmiddels. 

De eerste vissen komen op de site te staan vandaag dus hou onze website goed in de gaten. Het filmpje zal later geplaatst worden ivm met laden en internet snelheid.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

©Jeroen's Koi Specialist  | Met trots gemaakt door SPRNKL Creative Company
T. 053 - 435 79 70 
KVK 08098000
BTW NL001945062b08
BANK NL85 RABO 0102222266