Jeroens sludge cleaner groot Sludge cleaner groot.. Product #: slclgr Regular price: $29.99 $29.99

Jeroens sludge cleaner groot

Productcode: slclgr
Gewicht: 0.50kg

Prijs: €29.99

 

Jeroen’s 

 

sludge cleaner .

 

De heterotrofe bacteriën in BSO breken op een natuurlijke manier organisch materiaal af, bijvoorbeeld slib op de bodem van de vijver, in het filter, of de stoflaag die zich vormt op onderwater planten. Een centimeters dikke laag organisch afval op de bodem van uw vijver kan uiteraard met BSO niet worden verwijderd, het is echter zaak het zover niet te laten komen, regelmatig gebruik voorkomt de opbouw en houdt uw vijver gezond. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat heterotrofe bacteriën een belangrijke rol spelen bij het in stand houden van de biofilm in uw filter, dus ook daar doet BSO nuttig werk.

Bij de eerste gebruik of verwijderen van opgebouwd slib: wekelijks 30ml per 1.000 liter vijverwater, totdat het gewenste resultaat is bereikt. Onderhoudsdosering: 20 ml per 1.000 liter water eens per maand..

 

 De temperatuur van het vijverwater dient boven de 10 graden celcius te zijn, bij gebruik onder de 10 graden celcius de dosering verdubbelen. UV of ozonapparaten gedurende 24 uur uitgeschakeld houden.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

test

T. 053 - 435 79 70
©2017 Jeroen's Koi Specialist